Mi Hangunk

Elindultunk, gyere velünk!

2023. március 15. - Mi Hangunk

Vélemény, kritika, javaslat = elkönyvelés, kritika, retorzió. Március idusára Petőfi nyomán.

zaszlo-1.pngManapság is van véleményünk, de legtöbben azt magunkban tartjuk. Olyan világot élünk, amelyben egy kritikus hozzászólás vagy akár egy lájk miatt is retorzió érhet bennünket. Jobb meghúzni magunkat, s még ismerősök előtt is befogni a pofánkat. Működik a ne szólj szám nem fáj fejem ősi tanácsa.
Nem így gondoltuk ezt a rendszerváltás hajnalán. Ki gondolta volna akkor, hogy most újra aktuális a 12 pont erre vonatkozó része?

Kívánjuk a sajtó szabadságát, a cenzúra eltörlését!
Kívánhatjuk, de követelni (tisztelet a kivételnek) nem sokan merjük. Nos, ezért indítjuk ezt az oldalt. Itt név, fotó vagy e-mail cím nélkül is elmondhatod, hogy mit gondolsz valójában. Nem kell megadnod a nevedet, bármit használhatsz.
Elég a hallgatásból! Javasolj, kezdeményezz, kritizálj! Ha kalocsai vagy Kalocsa környéki vagy, tegyél azért, hogy ez a város a fejlődés, az élhetőség és az elfogadás városa legyen!

Nyugodtan fogalmazhatsz erősen, de mindig csak az igazat!

Hamarosan jönnek az aktuális témák.

mihangunk-info.jpg"Technikai" információ:
A kommenteléshez (Szólj hozzá) "alapszintű" bejelentkezés szükséges, amit elegendő egyszer elvégezni, utána a böngészők megjegyzik. A regisztráció (ha még nem regisztráltál a blog.hu-ra) folyamán egy e-mail címet és egy nick nevet kell megadni, de lehetőség van a facebook profiloddal is belépni. A megadott e-mail címed nem fog látszani, csak a nick (fantázia) neved, valamint az avatar képed, amennyiben feltöltöd a regiszráció során (nem szükséges!).

A bejegyzés trackback címe:

https://mihangunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3218072230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

putris 2023.03.15. 09:05:11

Az a baj, hogy a félelem mindent visz. Azt mondják szabadságszerető nép vagyunk. Hát nem! Kussol mindenki! Mi hagytuk, hogy így legyen! Szegény Petőfi! Forog a sírjában, amikor egy diktátor szónokol a háza előtt.

Csazolka 2023.03.15. 09:28:47

Gyönyörű nap a mai. A szabadság napja.

"Én szemfedőlapod lerántom:
Kelj föl és járj, Petőfi Sándor!
Zúg Március, záporos fény ver,
Suhog a zászlós tűz a vérben.
Hüvelyét veszti, brong a kardlap:
Úgy kelj föl, mint forradalmad!
Szedd össze csontjaid, barátom:
Lopnak a bőség kosarából,
A jognak asztalánál lopnak,
Népek nevében! S te halott vagy?!
Holnap a szellem napvilágát
Roppantják ránk a kétszer gyávák.
Talpra Petőfi! Sírodat rázom:
Szólj még egyszer a Szabadságról!"

Utassy József

Mi Hangunk 2023.03.15. 09:36:51

Nagyon lírai vagy Csazolka

férfiember 2023.03.15. 12:59:17

Mert mindenki be van szarva. Kalocsán is. Pedig Filvig simán verhető

putris 2023.03.15. 13:04:03

Férfiember! De csak akkor, ha ezek a töketlen ellenzékiek összefognak. Egyébként KO

véghed 2023.03.15. 14:19:27

Most látom,hogy nincs elég cirkusz a városban,Filvig még egy igazit is épít a háza mellé.

Tatiosz 2023.03.16. 13:48:51

Nem lesz könnyű menet egy új és lehetőleg tiszta hangot hozni városunk posványságába. Szerintem csak akkor lehet sikeres a blog, ha sok emberhez eljut és főleg a megvalósítható jövőképpel foglalkozik majd.
Sok sikert hozzá!

Anna8389 2023.03.16. 19:40:48

Mint az ország bármely pontján, úgy Kalocsán is csak akkor győzhet az ellenzék, ha összefognak, és mindenütt egy közös jelöltet állítanak. Mindazok, akik nem keresik az összefogás lehetőségét, azok orbánt és bandáját segítik. Biztos nem ez a konkrét céljuk, de a végeredmény borítékolható.
süti beállítások módosítása